RSS

Ganduri in romana

Mereu am incercat sa vad partea plina a paharului, sa gasesc ceva pozitiv chiar si acolo unde nu pare a fi. Si pastrand aceasta atitudine pozitiva am reusit sa descopar multe lucruri interesante, atat in viata privata cat si in cea profesionala. Am invatat sa nu spun niciodata “nu” la nou si sa imi croiesc un drum, uneori sinuos, alteori lin, dar mereu educativ.

Blogul acesta reprezinta pentru mine o fereastra catre lume, un fel de a interactiona cu ceilalti prin pasiunile si interesele mele, o incercare de a raspandi crezurile si impresiile dobandite de-a lungul acestei calatorii numite viata.

Coffee anyone?

Cred ca trebuie sa ne bucuram si de lucrurile marunte, precum o ceasca de cafea calda intr-o dimineata racoroasa de toamna, pentru a ne gasi fericirea. Viata este facuta din lucruri marunte in timp ce evenimentele marete apar doar de cateva ori in viata unui om, daca esti norocos. Si nu spun ca nu trebuie sa avem planuri grandioase sau prioritati, din contra, ele trebuie sa existe pentru ca este ceea ce ne motiveaza la un nivel constient sau subconstient, ci doar ca nu ar trebui sa trecem usor peste lucrurile simple: un zambet de la copilul tau intr-o zi mohorata, un coleg drag care-ti inveseleste zilele de munca, o convorbire obisnuita cu mama la telefon, o masa placuta cu prietenul sau iubitul tau, toate acestea ar trebui sa conteze mult in evaluarea unei zile.

Black forest daffodils

Iar daca ai inceput pe un drum, atunci du-te pana la capat. Dar daca simti ca nu este ceea ce-ti doresti cu adevarat, sa nu-ti fie frica sa schimbi ceva. Nu inseamna ca abandonezi, ci doar ca schimbi directia.

Hobbit house New Zealand

In viata profesionala ma ocup cu traduceri, sunt autorizata de Ministerul Justitiei pentru traduceri si interpretari din Engleza si Franceza, iar de curand mi-am descoperit o noua pasiune pentru blogging si copywriting, probabil izvorata tocmai din dorinta mea de a cunoaste si afla mai multe despre diverse lucruri. Daca aveti nevoie de astfel de servicii puteti sa ma contactati oricand pe blog, facebook sau e-mail amaliacotet@yahoo.com.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: